Οι πιο καταρτισμένοι Φυσικοθεραπευτές στον χώρο σας πλήρως εξοπλισμένοι όλο το 24ωρο-365 μέρες τον χρόνο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Tο Physio24 αποτελεί μια καινοτομία στον χώρο της προσφοράς σύγχρονων υπηρεσιών φυσικοθεραπείας στο σπίτι και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Δρ. Στέφανου Καρανάσιου και του Γιάννη Λιγνού Msc, οι οποίοι με την 20ετή εμπειρία τους στον χώρο της φυσικοθεραπείας δημιούργησαν μια 24ωρη υπηρεσία παροχής κατ’ οίκον συνεδριών. Το δίκτυο των συνεργατών/-τριών μας αποτελείται από πτυχιούχους/-ες φυσικοθεραπευτές/τριες που διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και είναι διαθέσιμοι/-ες να σας εξυπηρετήσουν καθημερινές και Σαββατοκύριακα. Οι συνεργάτες/-τιδές μας είναι εκπαιδευμένοι/-ες στις πιο σύγχρονες  μεθόδους θεραπείας οξέων και χρόνιων παθήσεων όπως:

 

Μυοσκελετικές παθήσεις και τραυματισμοί (αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, σπονδυλαρθρίτιδα,  δισκοπάθεια, τενοντίτιδα, αθλητικοί τραυματισμοί, διάστρεμμα, θλάση, κάταγμα κτλ.)

Νευρολογικές παθήσεις (ημιπληγία, εγκεφαλικό επεισόδιο, πάρκινσον, σκλήρυνση κατά πλάκας κτλ.)

Πνευμονολογικές παθήσεις (χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια, βρογχεκτασίες κτλ.)

Μετεγχειρητική αποκατάσταση (αρθροπλαστική  ισχίου και γόνατος, ρήξη χιαστού, ρήξη μηνίσκου, εξάρθρημα ώμου, συρραφή τενόντων, σπονδυλοδεσία κτλ.)

 

Ο θεραπευτικός σχεδιασμός συνδυάζει την ενδελεχή και αξιόπιστη αξιολόγηση των περιστατικών με την εφαρμογή επιστημονικά τεκμηριωμένων τεχνικών/μεθόδων. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου και του περιβάλλοντός του, οδηγούν θεραπευτή/-τρια και λήπτη/-τρια υπηρεσιών φυσικοθεραπείας στην από κοινού διαμόρφωση και εφαρμογή του πλάνου αποκατάστασης. Κύριος γνώμονας αποτελεί η όσο το δυνατόν ταχύτερη, ασφαλέστερη και ενεργητική αποκατάσταση του εκάστοτε προβλήματος.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται είτε σε άτομα που η κατάστασή τους δεν τους επιτρέπει να μεταβούν σε κάποιο χώρο θεραπείας/αποκατάστασης ή  σε άτομα που διαθέτουν περιορισμένο χρόνο  και χρειάζονται άμεσα έναν/μία φυσικοθεραπευτή/-τρια στον χώρο τους (στο σπίτι ή στο γραφείο).

Στο Physio24 θα βρείτε την ιδανική λύση στις ανάγκες σας με σκοπό την άμεση ανακούφιση από τους πόνους σας, την ταχύτερη βελτίωση της υγείας σας και την καλύτερη λειτουργική αποκατάσταση των προβλημάτων που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε.