Οι πιο καταρτισμένοι Φυσικοθεραπευτές στον χώρο σας πλήρως εξοπλισμένοι όλο το 24ωρο-365 μέρες τον χρόνο
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πότε να ξεκινήσω φυσικοθεραπεία;

Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι η φυσικοθεραπεία δεν έχει να προσφέρει κάτι στο οξύ στάδιο. ΛΑΘΟΣ! Όσο πιο σύντομα ξεκινήσει θεραπεία, τόσο πιο γρήγορα θα αναρρώσει και θα αποφύγει την πιθανότητα να γίνει «χρόνιος» ασθενής. Κλασικό παράδειγμα είναι ο οξύς πόνος στη μέση, όπου ο ασθενής κάθεται για μεγάλο διάστημα στο κρεβάτι, αδρανούν οι μυς και είναι δυσκολότερη η επαναφορά του στη καθημερινότητα.

Ποια είναι η σωστή συχνότητα των θεραπειών;

Η συχνότητα των θεραπειών δεν εξαρτάται μόνο από την πάθηση αλλά και από τον ασθενή που έχουμε απέναντί μας. Με σύμμαχο την εμπειρία και τις κλινικές οδηγίες για την φυσικοθεραπεία, προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα με την μικρότερη αναγκαία συχνότητα προς όφελος του ασθενή.

Γιατί να μην επιλέξω τις συμβατικές θεραπείες;

Σίγουρα ζούμε σε μια εποχή που τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Όμως είναι φανερό, ειδικά σε ασθενείς με χρόνιο πόνο, ότι η συμβατική θεραπεία, πέρα από μια προσωρινή ανακούφιση ΔΕΝ παρέχει μακροχρόνια αποτελέσματα. Στο Physio24 θέτουμε τους στόχους της θεραπείας μαζί, ώστε με το μικρότερο κόστος ο ασθενής να έχει μόνιμα αποτελέσματα χωρίς να βρεθεί σε αδιέξοδο.

Η Θεραπεία στο χώρο μου είναι το ίδιο αποτελεσματική?

Η θεραπεία στο σπίτι δεν υπολείπεται σε τίποτα σε σύγκριση με την θεραπεία στα εργαστήρια φυσικοθεραπείας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός του Physio24 (κρεββάτια θεραπείας, μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας, υπερήχου, Laser, εξοπλισμός άσκησης κτλ) καθώς και η άριστη επιστημονική προσέγγιση μας αποτελούν εγγύηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που εξασφαλίζουν οι ασθενείς μας στις κατ’οίκον επισκέψεις τους. Ο απαιτούμενος χρόνος θεραπείας (1 ώρα), η  λεπτομερής και αξιόπιστη αξιολόγηση των ασθενών και η εξατομικευμένη θεραπευτική τους προσέγγιση προσφέρει το κλειδί για την θεραπεία παθήσεων, κακώσεων και μετεγχειρητικών προβλημάτων.

Σχετικά Άρθρα