Οι πιο καταρτισμένοι Φυσικοθεραπευτές στον χώρο σας πλήρως εξοπλισμένοι όλο το 24ωρο-365 μέρες τον χρόνο
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πότε να ξεκινήσω φυσικοθεραπεία;

Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι η φυσικοθεραπεία δεν έχει να προσφέρει κάτι στο οξύ στάδιο. Αντιθέτως, όσο πιο σύντομα ξεκινήσει θεραπεία τόσο πιο γρήγορα θα αναρρώσει και θα αποφύγει την πιθανότητα να γίνει «χρόνιος/-α ασθενής». Κλασικό παράδειγμα αποτελεί ο οξύς πόνος στη μέση, όπου το άτομο παραμένει για μεγάλο διάστημα στο κρεβάτι, αδρανούν οι μύες με αποτέλεσμα να γίνεται δυσκολότερη η επαναφορά του στη καθημερινότητα.

Ποια είναι η σωστή συχνότητα των θεραπειών;

Η συχνότητα των θεραπειών δεν εξαρτάται μόνο από την πάθηση αλλά και από το άτομο. Έχοντας ως σύμμαχο την εμπειρία και τις κλινικές οδηγίες για τη φυσικοθεραπεία, επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με την μικρότερη αναγκαία συχνότητα προς όφελος του/της λήπτη/-τριας υπηρεσιών φυσικοθεραπείας.

Γιατί να μην επιλέξω τις συμβατικές θεραπείες;

Ειδικά σε άτομα με χρόνιο πόνο η συμβατική θεραπεία, πέρα από μια προσωρινή ανακούφιση, δεν παρέχει μακροχρόνια αποτελέσματα. Στο Physio24 θέτουμε τους στόχους της θεραπείας μαζί, ώστε  ο/η  λήπτης/-τρια των υπηρεσιών φυσικοθεραπείας να έχει αποτελέσματα που διαρκούν σε βάθος χρόνου με το μικρότερο κόστος.

Σχετικά Άρθρα